PearlPaint Group

PearlPaint Group ontwikkelt, produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon- en werkomgeving, de bouw en de industrie.

Wij werken met een ambitieus en gedreven team aan onze kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, Biccs®, Bleko®, Bolivia®, Bruud®, De Parel®, Motection®, Rolith®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Gebruikers kiezen onze producten op basis van een hoge en constante productkwaliteit, een excellent en bewezen resultaat en onze betrouwbare service. Wij adviseren en assisteren onze klanten bij de promotie en verkoop van onze producten aan gebruikers en ondersteunen gebruikers met kennis en expertise over productkeuze en de toepassing van het product.

Professionele gebruikers kunnen voor onze producten terecht bij groothandels in verf en bouwmaterialen. Consumenten bij de gespecialiseerde verf- en woonwinkels.

Contact

Wilt u meer weten over de PearlPaint Group of onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze merken

PearlPaint Group

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de PearlPaint Group infolijn: 0320 28 53 53. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van verfproducten en technische vloeistoffen, vindt in PearlPaint Group de juiste partner.