De Parel - Verfijn

Compleet assortiment voor het onderhouden en langdurige beschermen van tuinhout, tuinmeubels en tuinobjecten.

Verfijn bangkirai olie

Bangkirai olie

Bangkirai is een zeer duurzame hardhoutsoort, afkomstig uit Zuidoost Azië. Bangkirai wordt veel gebruikt voor steigers, vlonders en schuttingen. Het heeft een mooie warme bruinrode tint, die echter onder weersinvloeden snel vergrijsd. Door de zeer dichte nerf kunnen traditionele verf producten moeilijk in het hout dringen. Verfijn Bangkirai olie beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout z’n oorspronkelijke kleur terug.

Door de unieke samenstelling van Verfijn Bangkirai olie wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. 

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn teakhoutolie

Teakhout olie

Bescherm uw teak met Verfijn Teakhout olie. Teak is een houtsoort met een grote reputatie. Teakhout wordt veel toegepast in de duurdere tuinmeubelen. Ook teakhout zal na verloop van tijd, door de invloed van zon en regen, vergrijzen. Verfijn Teakhout olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn.

Verkrijgbaar in 750 ml verpakking.

Verfijn hardhoutolie

Hardhout olie

Harde houtsoorten, zoals bijvoorbeeld meranti*, worden veel toegepast in tuinmeubelen. Alle hardhoutsoorten worden na verloop van tijd grijs en grauw en zijn gevoelig voor groene aanslag. Met Verfijn Hardhoutolie wordt de oorspronkelijke kleur verdiept en verkrijgt het hout een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Verfijn Hardhoutolie is waterafstotend.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

*Meranti is een verzamelnaam voor tropische houtsoorten, allen afkomstig uit Zuidoost Azië.

Verfijn zachthoutolie

Zachthout olie

Zachte houtsoorten, zoals grenen, larix en vuren, vragen een andere aanpak dan hardhoutsoorten. Het is kwetsbaarder en er zal na verloop van tijd houtrot optreden. Om dit te voorkomen dient zachthout regelmatig behandeld te worden. Met de speciale Verfijn Zachthout olie wordt de oorspronkelijke uitstraling behouden en de levensduur verlengd.

Verfijn Zachthout olie vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn vlonderolie

Vlonder olie

Voor een langdurige bescherming van een houten terras of vlonder adviseren wij Verfijn Vlonder olie. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Verfijn Vlonder olie is hier het ideale product voor. Verfijn Vlonderolie beschermt hout optimaal en geeft het hout een warme kleur.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn woodprotector

Woodprotector Blank impregneermiddel voor hout

Verfijn woodprotector is een zeer effectief en beschermend impregneermiddel op waterbasis. Geschikt voor alle soorten onbehandeld hout zoals teak, eiken, grenen en vele andere houtsoorten. Verfijn woodprotector maakt behandelde oppervlakken water- en vuilafstotend. Het voorkomt verwering en vlekvorming in houten tuinmeubels, tafels, scheepsdekken en vele andere houten objecten. Deze objecten kunnen nadien zonder enig probleem worden behandeld met olie of zelfs worden gelakt, gebeitst of worden geschilderd. Verfijn woodprotector is volkomen transparant en verandert de kleur niet. Het geeft geen vlekken in kleding, kussens, etc. Woodprotector is met lucht afgevuld en bevat zodoende geen drijfgas.

Verkrijgbaar in 400 ml spuitbus.

Verfijn bielzenzwart

Bielzenzwart

Verfijn Bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een zwart beschermingsmiddel, ideaal voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Bielzenzwart kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is. Verfijn Bielzenzwart is op basis van bitumen (vrij van teer). Het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen raden wij Verfijn Zwarte teer aan.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn zwarte teer

Zwarte teer

Verfijn Zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. Specifiek materialen die zich onder het maaiveld bevinden, worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met Verfijn Zwarte teer. Na droging blijft Verfijn Zwarte teer enigszins flexibel en is het reukloos. Ook toepasbaar op boten onder de waterlijn. Zwarte teer is niet giftig.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn houtteer

Houtteer

Verfijn Houtteer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede UV-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. Het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. Verfijn Houtteer is eenvoudig te verwerken en is sneldrogend. Het is vocht regulerend en weerbestendig.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn black varnish

Black varnish

Verfijn Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Met Black varnish beschermt u ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer. Verfijn Black varnish is niet overschilderbaar met verf.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn garden naturals

Garden Naturals

Verfijn Garden Naturals is een hoogwaardige kleurechte transparante beits. Met Garden Naturals beschermt u jarenlang houten objecten in de tuin tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV bestendig. Verfijn Garden Naturals is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout. Met Garden Naturals behoudt het hout de tekening van de nerf.

Leverbaar in 8 natuurlijke kleuren en naturel.

Verkrijgbaar in 750 ml en 2500 ml verpakking.

Verfijn garden colors

Garden Colors

Verfijn Garden Colors is een dekkende kleurrijke beits op basis van een alkydhars EPS systeem. Met Verfijn Garden Colors krijgt u een grond- en afwerklaag in één bus. Met één behandeling geeft u tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. Verfijn Garden Colors is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting.

Leverbaar in 9 stijlvolle kleuren.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn douglasbeits

Douglasbeits

Verfijn Douglasbeits is een transparante hoogwaardige vochtregulerende beits. Het is watergedragen en op basis van plantaardige grondstoffen. Douglasbeits is speciaal ontwikkeld voor de afwerking en ultieme bescherming van buitenobjecten van douglas- en larikshout zoals o.a.: tuinhuizen, overkappingen en schuttingen. Door de unieke eigenschappen behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. Verfijn douglasbeits is blijvend flexibel, waterafstotend en geeft een langdurige UV-bescherming. Wanneer Douglasbeits gebruikt gaat worden op vergrijsd hout, dan moet men dit eerst ontgrijzen met De Parel Hardhout ontgrijzer.

Leverbaar in 6 kleuren.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn tuinbeits geimpregneerd

Tuinbeits voor geïmpregneerd hout

Gewolmaniseerd hout in de tuin heeft een lange levensduur en vraagt weinig verzorging. Echter, weersinvloeden laten wel hun sporen achter en na verloop van tijd heeft ook gewolmaniseerd hout z’n charme verloren. Verfijn heeft in haar leveringsprogramma een tuinbeits die speciaal ontwikkeld is voor geïmpregneerd hout. Verfijn Tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. Gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing.

Verkrijgbaar in 2500 ml verpakking.

Verfijn steigerhout

Steigerhoutbeits

Steeds vaker wordt gebruikt steigerhout en ongeschaafd hout gebruikt voor stoere meubelen en objecten in de tuin. Een trend die hoort bij het ‘terug naar de natuur’ gevoel. Met Verfijn Steigerhoutbeits beschermt u niet alleen, maar onderstreept u nog meer de authentieke uitstraling. Verfijn steigerhoutbeits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Een optimaal effect krijgt u op onbehandeld ruw hout.

Verfijn Steigerhoutbeits is verkrijgbaar in de kleuren white wash, grey wash en antraciet.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn tuinbeits transparant

Tuinbeits transparant

De transparante Tuinbeits van Verfijn is leverbaar in de kleuren bruin en groen. De Tuinbeits is gemakkelijk aan te brengen op naald- en loofhout. Hekken, pergola’s, schuttingen en schuren worden beschermd tegen vergrijzing. De houtnerf van het hout wordt extra geaccentueerd, waardoor de houtstructuur beter tot z’n recht komt. Verfijn Tuinbeits transparant is minder geschikt voor hardhoutsoorten.

Verkrijgbaar in 750 en 2500 ml verpakking.

Verfijn bruinoleum

Bruinoleum

Verfijn Bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Verfijn Bruinoleum, met z’n mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor ’n lange tijd. Bruinoleum dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking.

Verkrijgbaar in 750 ml, 2500 ml en 5000 ml verpakking.

Contact

Wilt u meer weten over Verfijn producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PearlPaint Group

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de PearlPaint Group infolijn: 0320 – 28 53 56. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van verfproducten en technische vloeistoffen, vindt in PearlPaint Group de juiste partner.